Segmen : Aku Nak Blogwalking n Follow Blog Korang !

3:15:00 PTG

tamat

hye2 and assalamualaikum .. :)

today , sy buat satu segmen ! this is my first segmen .. yeah ! berjaya jugak buat segmen nie . lme laa jugak merancng nk buat segmen nie tpi xde mase . so , sekarang free and byk mse boley buat segmen nie .. jemput laa join yew kwn2 ?? jgn malu2 .. :D

*Senarai peserta
(wajib follow semua peserta)




Syarat-syarat :
  • follow blog eyla (sini ) *wajib
  • like fanpage eyla n fara
     ni ada button just tekan je



  • follow twitter  ..*yang tak de twitter tak pe..
ni pun ada button kalau tak boleh nak tekan reload je page ni..

  (eyla)
 (fara)
  • Buat entri pasal ni dan letak tajuk "Segmen : Aku Nak Blogwalking n Follow Blog Korang !" *WAJIB LETAK BANNER TU !
  • Komen link n fanpage korang kat kotak komen :)
  • Nanti korang kena Blogwalking n Follow semua peserta :)



You Might Also Like

35 comments

  1. ..reerynn join..:-)
    http://reerynn-zaidi.blogspot.com/2013/01/segmen-aku-nak-blogwalking-n-follow.html

    BalasPadam
  2. join ye ---> http://mylovelystorysecret.blogspot.com/2013/01/segmen-aku-nak-blogwalking-n-follow.html

    BalasPadam
  3. menyertai (:

    http://kaukuchenta.blogspot.com/2013/01/segmen-aku-nak-blogwalking-n-follow.html

    BalasPadam
  4. http://www.nurulazieyan.my/2013/01/segmen-aku-nak-blogwalking-n-follow.html

    BalasPadam
  5. join . =)

    http://daxkechixsonly.blogspot.com/2013/01/segmen-aku-nak-blogwalking-n-follow.html

    BalasPadam
  6. saya join segmen ni :P http://awekcool.blogspot.com/2013/01/thank-you-allah-join-segmen.html

    BalasPadam
  7. qyn join :)

    http://kauilhamkusakinah.blogspot.com/2013/01/segmen-aku-nak-blogwalking-n-follow.html

    BalasPadam
  8. JOIN :)

    http://rienna-mishcandy.blogspot.com/2013/01/segmen-aku-nak-blogwalking-n-follow.html

    BalasPadam
  9. kite join :)

    http://mynameisnazira.blogspot.com/2013/01/segmen-aku-nak-blogwalking-n-follow.html

    BalasPadam
  10. Join...:D
    http://sayaaishah92.blogspot.com/2013/01/segmen-aku-nak-blogwalking-n-follow.html

    BalasPadam
  11. NAJIHAH join ~

    http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2013/01/segmen-aku-nak-blogwalking-n-follow.html

    BalasPadam
  12. http://babyriiristory.blogspot.com/2013/01/segmen-aku-nak-blogwalking-n-follow.html

    BalasPadam
  13. Eiqa join.. :)
    http://tentangsayaizatulatiqah.blogspot.com/2013/01/segmen-aku-nak-blogwalking-n-follow.html

    BalasPadam
  14. Join,,,da like fanpage gna fb nama Faizal Ajijul,,,e2 sy k^__~

    http://izzah-norlizah.blogspot.com/2013/01/segmen-aku-nak-blogwalking-n-follow.html

    BalasPadam
  15. http://www.aimisyahirah.com/2013/01/segmen-aku-nak-blogwalking-n-follow.html join!

    BalasPadam
  16. aidaaaa join :D
    http://aidadamiastory.blogspot.com/2013/01/segmen-aku-nak-blogwalking-n-follow.html

    BalasPadam
  17. http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2013/01/segmen-aku-nak-blogwalking-n-follow.html

    Joined :)

    BalasPadam
  18. http://itsnanastory.blogspot.com/2013/01/aku-nak-blogwalking-n-follow-blog-korang.html ... join XD

    BalasPadam
  19. http://warnawarnigadiskidal.blogspot.com/2013/01/segmen-aku-nak-blogwalking-n-follow.html

    saye join!!! =)

    BalasPadam
  20. http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/01/segmen-aku-nak-blogwalking-n-follow.html

    BalasPadam
  21. hup la~ saya join :)

    http://akusootus.blogspot.com/2013/01/segmen-aku-nak-blogwalking-n-follow.html

    BalasPadam
  22. eyna join here.. ^__^


    -----<@

    http://beebeesiyelowme.blogspot.com/2013/01/segmen-aku-nak-blogwalking-n-follow.html

    BalasPadam
  23. here the entry abt u segment in my blog
    http://furqanicsoul.blogspot.com/2013/01/segmen-aku-nak-blogwalking-n-follow.html

    BalasPadam
  24. saya join..
    http://syunkniepunkk.blogspot.com/2013/01/segmen-aku-nak-blogwalking-n-follow.html

    BalasPadam
  25. joinn

    http://thekipaslipaslups.blogspot.com/2013/01/segmen-aku-nak-blogwalking-n-follow.html

    BalasPadam
  26. join :)

    http://sakurafara6.blogspot.com/2013/01/segmen-aku-nak-blogwalking-n-follow.html

    BalasPadam
  27. http://exchangelinkfkarmila.blogspot.com/2013/01/segmen-aku-nak-blogwalking-n-follow.html

    BalasPadam
  28. Join :)

    http://alisyaqairina.blogspot.com/2013/01/segmen-aku-nak-blogwalking-n-follow.html

    BalasPadam
  29. Saya join . Tq :)

    http://schazlynnfluvery.blogspot.com/2013/01/blog-post_25.html

    BalasPadam
  30. Saya join !

    http://garlicwafa.blogspot.com/2013/01/segmen-aku-nak-blogwalking-n-follow.html

    BalasPadam
  31. saya ikut join! terimakasih :)
    http://blogperbaikan.blogspot.com/2013/01/segmen-aku-nak-blogwalking-n-follow.html

    BalasPadam
  32. 1st time jOin segmen, hehehe..baru nak belajar2, fOllOw sya ;) tQ
    http://nurhaffizahramliahmat.blogspot.com/2013/02/segmen-aku-nak-blogwalking-n-follow.html

    BalasPadam
  33. join..follow me too!

    http://akeimahoney.blogspot.com/2013/02/segmen-aku-nak-blogwalking-n-follow.html

    BalasPadam
  34. http://duniaeylanbobo.blogspot.com/2013/02/segmen-aku-nak-blogwalking-n-follow.html

    join.. :)

    BalasPadam

Review



THEJUNNI

Like us on Facebook

Giveaway



2016


11.1.2017


2016


31.12.2016