My story -_-

7:28:00 PTG


Hari ni saya nak berterima kasih kepada  FATHIN yang dah buat header and cursor yang awesome untuk saya.Memang cantik sangat-sangat larr.sampai kakak saya asyik puji tak abis-abis.Dia pun jeles and nak jugak header yang macam saya dapat.

Semalam saya tak dapat cerita apa yang berlaku di sekolah.Semalam adalah hari terakhir orientasi bagi tingkatan 1 di SMKTIP2.Semalam juga sema budak tingkatan 1 masuk kelas masing-masing.Tak best la,sebab tak dapat duduk ngan kawan-kawan.Saya duduk ngan Aminuraihan.Budak sekolah lama saya jugak.Kat kelas tu saya duduk diam jer.boring,Lepas tu ada la jugak borak-borak ngan kawan-kawan lain.Tapi ada seorang budak perempuan tu kata saya cantik.*hidung kembang..hih

Lepas tu kena piih ahli jawatankuasa kelas macam ketua kelas,penolong kelas and lain-lain.Saya tak tercalon dalam apa-pun sebab malas.Masa tu Aminuraihan ajak pergi tandas,saya pun ikut larr..Tengok-tengok nak balik dah and saya pergi bilik Boss nak tukar buku sejarah.Kat rumah banyak lagi buku buruk nanti nak tukar.Kenapa lah kak tu bagi buku yang fail.Tapi tak pe boleh guna juga daripada tak de....bersyukur jerr lah..!!

bye  ^_^

You Might Also Like

2 comments

Review



THEJUNNI

Like us on Facebook

Giveaway



2016


11.1.2017


2016


31.12.2016