Saranghaeyo Chingu ! Chapter 2

4:03:00 PTG






dalam library
Aera : mane la chen ni ? //cari chen// pasal dia la kitaorang kena bersihkan library ni . chen ! ouh chen ! woiii itik .
Chen : kau ni apesal terpekik pekik ni . 
Aera : kau pegi mane ? bukan nak tolong aku sapu sampah pun .
Chen : meh la aku sapu . // ambik penyapu //
Aera : ishh !!
Chen : ahh , aku baru teringat . tadi aku jumpa chocolate . ambik ahh
Aera : iye ? ahhh , sedapnye // makan // nyum nyum .
Chen : hahahhaha , comot la kau makan // lap bibir aera // 
Aera : //blushing // ahh , biar la . kau beli kat mane chocolate ni ? sedap la .
Chen : kau rase ?
Aera : bagitau je la . // tumbuk perut chen //
Chen : hhaha , rilek la . mase aku buang sampah tadi aku ade jumpa chocolate so aku terus ambik sebab teringatkan kau suka chocolate .
Aera : //tersembur // ahhhhh , gile la kau ni .
Chen : hahhaha , tak de la aku gurau je . //ambil tisu bagi aera //
Aera : kau ni !! //marah//
Chen : hahahhahaha . kau ni selalu je marah kat aku . tadi ade hoobae ( junior ) panggil aku . kau kenal tak nama dia tak salah aku Hee Rim .
Aera : woii , budak tu femes weii . kau ni ! pastu asal bagi aku ?
Chen : dia confess kat aku . aku pun cakap la aku tak minat pompuan . dia menangis lepastu dia blahh . aku sayang nak buang chocolate ni so aku bagi la kat kau . ape la kau ni !
Aera : well sejak bila kau tak minat pompuan . aku rase kau playboy yang paling terkenal kat sekolah ni .
Chen : ishhh // ketuk kepala aera // sejak bile aku jadi playboy ? pompuan tu yang terhegeh hegeh kat aku .
Aera : ye la . yela .
Chen : jom la pegi lepak kat taman .
Aera : lepak ? yeahhh . jom .


///sambung lepas trial exam ///  love yaa !!

You Might Also Like

1 comments

  1. Assalamualaikum..hai2

    Saya menjual iphone,samsung,oppo,phone case,powerbank dan etc.
    jemput singgh blog saya

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/

    ig @nurnasuha96_

    whatsapp +60196117811

    BalasPadam

Review



THEJUNNI

Like us on Facebook

Giveaway



2016


11.1.2017


2016


31.12.2016