aku suke dia

12:10:00 PG

assalamualaikum ,



haha . lama sudah tidak menaip . biase la budak pt3 selalu busy . okey kita masuk topik kita sekarang "aku suke dia". well zaman sekarang kita dah ramai budak yang bercinta . ( sampai aku pun jeles ) sebenarnya aku ade suke mamat ni . haha dia alim wehh . handsome , sado , tinggi and macam macam lagi lahh . aku mula mula tu tak suka tapi sekarang dah suke .

dulu kakak aku selalu tanya "nape la eyla tak suke dia , ehh . dah la handsome ". well dengan selambanye aku jawab kakak ni eyla tak berminat la dengan dia . handsome apenye macam tu . kakak nak ambiklah ". so sekarang aku tak sangka la pulak aku suke dia . hahah . sampai kakak aku cakap "tu la dulu hang yang cakap dia tak handsome la blablablbla sekarng hang pulak yang terhegeh hegeh kat dia . aku " mana  la eyla tau eyla akan suka kat dia jugak " . (blushing) masuk bilik nyorok bawah katil . hahahhahahahahah

so mesti korang nak tau macam mana aku boleh terjebak dalam dunia percintaan ni kan ?

aku mase mula mula masuk sekolah hari tu aku dah tekad aku tak nak suka sape sape . malangnya :'( . sobs sobs sobs tidak kesempaian . aku malas nak rapat ngan mane budak laki laki dah lepas ni . aku nak fokus pt3 . heh , tapi bakal imanku tu dia suka sangat sakat aku . mula mula aku tak layan lepastu jadi layan la pulak kat dia tu . lame lame tu jadi mula minat pastu mulala perasaan sayang terhadapnya . cehh ..

tapi yang sedihnya dia tak minat sangat layan pompuan ni . tapi dia layan je aku . ( ade makne ni )
hahahhaha .. aku ade la suruh kawan aku ni tanye dia yang dia suka sape . dia cakap "aku tak de minat kat sape sape ". aku mendengarnya dengan rase sedih laluu membunuh nyamuk .. hhaha . apelah -_- . aku dok date mase tu . kawan aku cito kot whatsapp . ( nampak kelantan disitu )

aku ingat dia suke aku .. (perasan) hahha ( sebab kawan aku selalu cakap yang dia layan aku lain ) nak buat macam mane orang dah tak suke kita kan . give up je . aku kan memang nak give up tapi terbantut sebab aku tengok dia aku selalu je cair . lepastu kawan kawan aku suka gurau panggil nama dia la , kat situ la aku selalu tersenyum and dia nampak aku . aku pun cover . hhahah . akuu tak nak la dia tau aku suka dia . well aku nak dia confess dulu yang dia suka aku . ( kalau  dia suka , kalau tak suke tak payah la ) aku tak nak jadi "perigi cari timba" . biase la kan kalau aku suke seseorang dia akan suke balik aku . (perasan lagi )

sekarang kitaorang jadi jarang bercakap . ntah , aku pun tak tahu nape jadi macam tu . sebab tu aku rase macam nak give up je . lagipun aku nak fokus  pt3 . kau ingat pt3 ni senang ? sengsara tau pt3 ni . ( marah ni ) aku pun harap aku boleh lupakan dia . so boleh la aku fokus . dia kan tak minat pompuan so aku kena give up macam mane sekali pun . sebenarnya untung jugak sape yang dapat dia . dia ideal type lelaki yang aku nak . akhirnya aku jumpe tapi ...... . ummmmm , :'( . tak pe la eyla belajar bersungguh sungguh , give up kat dia . tak pun tak payah layan dia , jual mahal mane la tau nanti dia suke aku balik . iye ke idok ?

hhahahahhaah . sampai disiini saje cerita aku malam . aku busy sekarang so tak boleh la layan blog ni . sorry la my fans ( flying kiss )




You Might Also Like

0 comments

Review



THEJUNNI

Like us on Facebook

Giveaway



2016


11.1.2017


2016


31.12.2016