Sweet Fifteen

3:06:00 PTG



assalamualaikum ..

umm dah masuk tahun baru tapi baru je update blog . alala , sorry la sebab baru je update . eyla jarang bukak blog sebab malas . hehe . 

SELAMAT TAHUN BARU 

ummm maklum la tahun baru mesti umur pun dah meningkat . tahun ni eyla officially fifteen years old . PT3 ok ! so tahun ni kena belajar bersungguh sungguh la , tak de dah la perangai form 2 . tahun ni eyla naik kelas yang kedua kelas 3 k perdana . masa form 2 eyla kelas kelas teguh kelas yang ketiga . tak sia sia eyla belajar saat akhir . haha . 

tapi eyla rindu kelas dulu . rindu kawan kawan kelas 2 teguh . rindu jugak kawan lelaki eyla sebab dulu selalu gurau gurau tapi sekarang dah tak boleh dah sebab dia kelas 3 teguh kat atas , 3 k perdana kat bawah . so sedih la . sekarang pun dah tak bertegur macam dulu . umm rindunya .. duduk kelas 3 k perdana boleh la tapi tak biasa sangat ngan budak budak kat dalam kelas tu . eyla ade sangat kawan kat kelas tu tapi dia pengawas so selalu busy . kalau dia tak de , tak de jugak la gelak ketawa . sebab tu eyla nak kelas dulu . tapi tak pe la ni baru bulan 1 . nanti bulan bulan lain mungkin dah rapat kot dengan diaorang . eyla sebenarnya pemalu tapi tak de la malu sangat . kalau diaorang cakap ade la eyla menyampuk sikit tapi banyak eyla senyap . eyla kena biasakan diri bercakap dengan diaorang . masa form 2 eyla sampai haus sebab banyak sangat cakap ngan kawan kawan eyla . eyla dengan kawan eyla dulu rapat sangat sebab tu eyla rasa kosong je bila diaorang tak  de . boring .

kawan eyla emy dulu kelas 2 k perdana tapi dah turun kelas 3 teguh . fara and jaanah pulak still stay teguh . aigoo ! kenapa la diaorang tak naik kelas perdana jugak . masa pendaftaran eyla terkejut jugak bila fara kata eyla naik kelas . blank kejap -_- . haha ! maklum la tak percaya . eyla harap eyla boleh biasakan diri ngan kelas tu . korang doakan eyla ye ?! 

Tahun ni PT3 eyla harap eyla boleh buat . Amin :) 
Sampai disini je dulu . Assalamualaikum


You Might Also Like

0 comments

Review



THEJUNNI

Like us on Facebook

Giveaway



2016


11.1.2017


2016


31.12.2016