Minta tolong like

9:16:00 PTG

Assalamualaikum n annyeonghaseyo
eyla masuk segmen HEADER - HEADER SEMPOI 2013 yang dianjurkan oleh kak nabila ..Header eyla dah upload dalam fb..minta jasa korang boleh tak tolong like..kalau ada yang join segmen HEADER - HEADER SEMPOI 2013 , nanti eyla akan like korang punya jugak...

click link ni and like tau..

HEADER - HEADER SEMPOI 2013

header yang eyla pertaruhkan untuk segmen HEADER - HEADER SEMPOI 2013


lain kan dengan header kat bog sini..eyla guna blog lain.eyla ada blog lain.eyla buat blog tu untuk buat fanfic..sape yang sudi baca tu baca lah..i love myungsoo

sambil-sambil tu like lah fanpage eyla





You Might Also Like

0 comments

Review



THEJUNNI

Like us on Facebook

Giveaway



2016


11.1.2017


2016


31.12.2016