The junni basic set review

9:19:00 PTG

assalamualaikum,
fuhh lama tak update blog. last bila entah. so hari ni araa nak buat review untuk produk THEJUNNI. sebenarnya araa memang tak pakai ape ape lepas stop pakai produk glow glowing. terkejut araa bila kakak cakap yang produk ni ada bahan kimia. sejak haritu araa stop. tu la tengok muka cantik berglowing glowing rupanya ada bahan kimia. lebih kurang sebulan lebih jugak la tak pakai apa apa kecuali pakai oxy10 time jerawat. sobs sobs sobs.

seminggu sebelum nak masuk bulan 12 araa terjumpa produk THEJUNNI dalam instagram. terpikat jugak sebab dia punya bekas cute dan warna pink. sape tak suka warna pinkkan gegirls. pastu tengok bahan dia alhamdulillah takde bahan kimia. 100% homemade. pastu araa try beli. araa beli yang basic set.dia ada pinkish 2in1 cream dan pinkish soap. dia sama je macam normal set tapi yang ni takde pinkish cream.

so ni dia punya produk

















comelkan ?



--------------------------------------------------------------------------------------

PINKISH 2IN1 CREAM

cream ni memang sangat wangi dan mempunyai bau strawberi. rasa macam nak makan je.bekas dia cute. senang nak travel pegi mana-mana. kebanyakan produk bekas dia besar lepastu letak dalam bekas kecik. bagi araa something macam tu leceh la. nak kena beli lagi bekas kecik tu pastu pindahkan dalam bekas lain.huhhh dah la araa ni malas pastu kena tambah duit pulak tu.mula mula try pakai kat tangan. rase best je.hahaha(lol) first time sapu kat muka rasa wow. dah la wangi,tak melekit,macam tadi rase best. for araa sapu sikit je sebab araa ni lepas pakai produk mengandungi bahan kimia kulit araa berminyak. so sapu sikit je for uolls yang kulit berminyak sebab cream akan nampak berminyak kalau pakai banyak. so for kita kita yang kulit berminyak pakai sikit je tau. lagi satu cream ni boleh pakai malam dan siang. untuk araa pakai malam je tapi kalau siang nak keluar pegi keluar pakai sikit and those yang ada bb cream or foundation sendiri boleh la pakai basic set ni.



PINKISH SOAP

untuk sabun pulak. sabun ni kecik dan comel. bentuk pun lawa sebab corak bunga. biasa tengok sabun bentuk petak,bulat pakai pun rasa biasa je. kalau yang ni excited je nak pakai. bau wangi. rasa segar lepas pakai.




KESIMPULAN

okay untuk kesimpulan produk ni memang sesuai untuk kulit araa. setakat ni muka memang dah berubah walaupun baru 2 minggu lebih pakai. basic set ni memang senang bawak travel because bekas dia kecik pastu lawa pulak. set ni jugak sesuai for student sebab harga dia murah. untuk sesiapa yang pernah guna produk mengandungi bahan kimia araa syorkan produk ni sebab araa jugak bekas pengguna produk mengadungi bahan kimia dan gembira menggunakan produk sekarang. terbukti produk ni memang terbaik and love it.

--------------------------------------------------------------------------------------

lepas pakai beberapa hari tak nampak kesan lagi. nama pun produk tanpa bahan kimia. mesti la lambat. takpe lambat asalkan selamat :) kakak cakap muka araa nampak kusam, banyak parum,jerawat dan sunburn. huuu malu nak pi sekolah tahun depan. nasib baik ada THEJUNNI muka dah tak teruk macam dulu. muka dah nampak cerah,kurang jerawat,scar pun dah kurang. memang terbaik la THEJUNNI. baru pakai dalam 2 minggu lebih dah nampak kesan. alhamdulillah.

THEJUNNI ni bagus tau untuk jerawat sebab pakai thejunni pinkish 2in1 cream pun dah mampu kecutkan jerawat. haritu araa sapu sikit dekat jerawat dalam beberapa hari dah kecut. memang suka la produk sekarang.

lepastu harga THEJUNNI ni memang harga budak budak student la. memang murah. biasa sampai rm100 lebih tapi THEJUNNI hanya bawah rm100.nak puji apa lagi ni memang suka sangat pakai THEJUNNI ni. hehh terbaik la.tak sabar nak tunggu muka jadi peloles.



so peringatan untuk korang yang bakal pengunna THEJUNNI. tolong rehatkan muka anda.



THEJUNNI ada 3 set antaranya ialah normal set, basic set, acne set.


so sapa yang pening nak pakai set apa? kat bawah ni ada gambar kelebihan dan produk yang sesuai dengan korang .insyallah ini mungkin boleh membantu.




so everyone yang nak dapatkan THEJUNNI boleh dapatkan dibawah dan saya adalah agent ds sah THEJUNNI :)

CONTACT

Whatsapp - 01110900696
Email - eyla,karmila@gmail.com



You Might Also Like

2 comments

  1. wahhh , makin cantiklah ara lepas nih

    BalasPadam
    Balasan
    1. heheh maybe. sis pun kalau nak cantik pakai la tj :)

      Padam

Review



THEJUNNI

Like us on Facebook

Giveaway



2016


11.1.2017


2016


31.12.2016