New Year Giveaway by Sheera Aya

3:43:00 PTG


ari saya join segmen ni sebab ada banyak hadiah yang sesuai untuk saya.saya berharap saya dapat hadiah ni.hadiah ni best sangat ada moustache ,belt dan lain-lain..yang pasti memang comel.!!
kalau korang nak join segmen ni tekan banner tu tau..jangan terlepas peluang macam ni.kalau ada rezeki alhamdulliallah

TAG:
1. Fatin
2.Asya
3.Fara

You Might Also Like

7 comments

  1. thank you for joining. jemput tengok senarai peserta kat sini. sambil tu boleh tengok no bertuah awak sekali. :)

    http://www.sheeraya.my/2012/12/senarai-peserta-new-year-giveaway-by.html

    BalasPadam
  2. hi !
    dari segmen yang sama
    datang singgah dan follow
    visit and follow me back, hehe :)

    http://dialavenda.blogspot.com/2012/12/new-year-giveaway-by-sheera-aya.html

    BalasPadam
  3. Datang dari giveaway yang sama :)
    http://fizxfizaofficials.blogspot.com/2012/12/new-year-giveaway-by-sheera-aya.html

    BalasPadam
  4. fara dr GA yg same .
    singgah sini n follow .
    gud luck ! =D

    http://daxkechixsonly.blogspot.com/2012/12/new-year-giveaway-by-sheera-aya.html

    BalasPadam
  5. eymasu singgah sini..hai awak..jom dtg blog saya..(^_^)

    http://eymasushoppe.blogspot.com/2012/12/new-year-giveaway-by-sheera-aya.html

    BalasPadam
  6. Salam :) dari GA yang same . Gudluck ! ^^


    http://diarybersepahku.blogspot.com/2012/12/new-year-giveaway-by-sheera-aya.html

    BalasPadam
  7. Salam..^^
    Singgah dari segment yang sama..^^ jemput singgah+komen blog saya^^

    http://secretofshaila.blogspot.com/2012/12/new-year-giveaway-by-sheera-aya.html

    BalasPadam

Review



THEJUNNI

Like us on Facebook

Giveaway



2016


11.1.2017


2016


31.12.2016