Salam Aidilfitri :D

11:23:00 PTG

assalamualaikum


lama betul eyla tak update blog . dah  berhabuk dah blog ni . hehe . 
hari ni hari raya yang ketiga jadi eyla nak minta maaf kalau eyla ada buat salah atau terkasar bahasa sepanjang eyla menulis entry dlm blog ni  //nyanyi lagu super junior sorry sorry // ...  :3
ni kad raya untuk korang -->


kad ni eyla yg buat tau . jadi jgn nak memandai nak mencuri pulak . pening eyla nak pikir nak uat cam ne . 

sorry tau kalau lambat minta maaf sbb eyla balik kampung sehari sebelum hari raya . jadi tak sempat nak update entry kat blog . pagi tadi pegi umah kawan abah and umah dia ade wifi so eyla gunakan kesempatan tu nk bukak wechat, instagram,facebook etc . tpi eyla tak sempat nak bukak blog  . sadis sadis sadis  :'(

pastu eyla ade jmpa monopod kt umah kwn abah tu . eyla nampak ade budak kecik pegang bende tu . eyla pun minta la dengan budak tu . nasib baik budak tu bagi kalau tak , tak boleh berselca la .. for information selca tu selfie ugakk tpi perkataan tu digunakan oleh kpopperss .. okey sambung cite . pastu ape laagii eyla berselca la  .. hahaha . nak tgk tak gmbr .? tgk la tpi sorry la  kalau tak cantik ..



[ ade gambar tapi dah delete sbb baru sedar buruk .. hahahah]


cantik tak ? cer korang teka yang mane eyla ?! kalau yang jawab tudung hijau tu .. BETUL la :)
congratssss  .. tapi tak de hadiah la . hhehehehe . leppas beberapa minit eyla berselca umi pun ajak balik . baru je nak berselca ....  :(   nanti balik gm eyla nak beli monopod ugak . boleh suggest kan kedai yang jual monopod murah tak kat eyla ? nanti bagi kat comment tau . thannks :D

lepas salam mak cik - mak cik eyla pun balik rumah kampung . baru je nak berehat . tetiba umi suruh kemas baju sebab nk balik gm . eyla pun bangun kemas- kemas baju and then kitaorg pun balik gm dengan selamatnya .. alhamdulillah *peace

sampai sini sahaja entry eyla kali ni . kalau ada masa eyla update lagi entry yang best- best . #waklekwakpeace

bye  :*


You Might Also Like

0 comments

Review



THEJUNNI

Like us on Facebook

Giveaway



2016


11.1.2017


2016


31.12.2016