Trending #EMAzing EXO

10:49:00 PTG



assalamualaikum..



eyla nak minta tolong , boleh ??
tweet this #EMAzing EXO if you exostans . eyla tak boleh nak tweet sebab dah limit *sobs sobs
sampai tangan eyla sakit asyik tweet pasal #EMAzing EXO ni . eyla tweet pun sebab eyla harap exo menang . huhu ..urmm , dah lama eyla tak update blog kan . eyla sibuk ngan exa-m . dah lepas exa-m eyla  malas nak update blog . eyla update giveaway jew kan ?! . masuk giveaway tu  menang lah jugak ..tadi eyla check pemenang easy peasy giveaway and cuba teka eyla menang ke tak ? mestilah eyla menang ..

eyla menang Miniature Watch Malaysia. mesti korang jeles . hahah . alhamdulliallah dah rezeki .sampai disini je lah dulu .eyla nak tidow sebab esok eyla nak pegi bukit fraser.jangan rindu eyla tau  . and jangan lupa tweet pasal  #EMAzing EXO kat twitter . kalau korang tak de twitter tak pe tak kisah pun . kalau korang memang minat sangat2 kat exo mesti korang nak buat twitter kan ?! jangan lupa follow eyla . mention follow back ( kpoppers only )...


bye bye >.<



You Might Also Like

0 comments

Review



THEJUNNI

Like us on Facebook

Giveaway



2016


11.1.2017


2016


31.12.2016