Kpoppers Giveaway by Nanafana and Arina Azman !

11:12:00 PG


Tekan banner untuk join




Hah tengok banner pun dah comel , jadi hadiah-hadiah dan syarat-syaratnya pun mesti comel . Ye dok ? So let's !

Syarat-syarat Penyertaan

  • Penduduk Malaysia dan WAJIB beralamat di Malaysia 
  • Buat satu entry bertajuk "Kpoppers Giveaway by Nanafana and Arina Azman !"
  • Copy je post ni dan paste kat html/entry korang . Takpayah type balik pun 
  • Hantar link entry korang kat ruangan komen entry ni SAHAJA . Kat tempat lain tak akan dilayan 
  • Pemenang akan dinilai melalui TOP REFERRAL dan Random.org
  • Kene ada akaun Twitter dan Blog 
  • Follow Blog NI
  • Tekan iklan nuffnang yang ada kat blog Nana
  • Penyertaan akan terbatal secara automatik kalau tak ikut syarat 

    Senarai Hadiah mungkin akan ditambah lagi 


    • Mystery Present X1 by Shaza Kpop Online Shop
    • Exo Growl Hug Version X 1 by Milky Uyu Kpop Store
    • Infinite Destiny X 1 by Milky Uyu Kpop Store
    • Suju Bonamana B X 5 by Milky Uyu Kpop Store
    • Infinite New Challenge X 4 by Milky Uyu Kpop Store
    • EXO Shirt X 1 by Selling Kpop Stuff
    • SHINee Mirror X 1 by Mrx Kpop Shop Mlysia
    • Big Bang Mousepad X 2 by Mrx Kpop Shop Mlysia
    • Bangel Perempuan X 3 by Areena
    • Kpop Keychain X 10 by Mrx Kpop Shop Mlysia
    • Love Keychain X 5 by Tia Mumtaz 
    • Kpop Random mini poster X 5 by Nanafana 
    • Jelly Bracelet X 4 by MrxKpop Shop Mlysia
    • Bloglist selama sebulan X 4 by Nurul Afifah
    • Earings X 2 pair by Tia Mumtaz
    • Lip tint X 1 by Tia Mumtaz

    You Might Also Like

    0 comments

    Review



    THEJUNNI

    Like us on Facebook

    Giveaway



    2016


    11.1.2017


    2016


    31.12.2016