Hye2 eyla here..!!

6:14:00 PTG

assalamualaikum,

hye2 n annyeonghaseyo..dah lama tak update,maklumlah papa eyla tak bagi men..nak tahu ape sebab nyew..?? sebab eyla selalu sangat men internet..kalau eyla men internet.korang tahu kan zaman skrang, eyla akan bukak fb,blog,twitter n len2.dah brape bulan skola eh ?? owh,4 bulan dah kan..!! kejap nyew. 

nak tahu pengalaman eyla semasa duduk kat skolah SMKTIP 2..

- banyak maen dengan emi n alya
-asyik lepak kelas 1 putra *sebenarnya apa tujuan eyla ke kelas ni..??
-jumpa kawan baru
-semakin rapat dengan kawan lelaki eyla aniq *kawan lelaki jer tau..

tu jer lah pengalaman eyla duduk kt skolah situ..

kamsahamnida
JAZAKALLAH KHAIRAN ♥

You Might Also Like

0 comments

Review



THEJUNNI

Like us on Facebook

Giveaway



2016


11.1.2017


2016


31.12.2016